Velkommen til Soul Marketing Weekend Workshop 9. og 10. Mars 2019 midt i Oslo sentrum (vis-a-vis Oslo Sentralstasjon).

Kurset varer lørdag fra kl 10.00 til 16.00 og søndag fra kl 09.00 til 16.00

  I løpet av helgen vil du lære å formidle de tjenestene du tilbyr på en slik måte at det skaffer deg nye kunder og økte inntekter. Du vil lære å tiltrekke deg dine drømmekunder enkelt og effektivt, og vil bli bedre utstyrt for å kunne gjøre din alternative virksomhet til en bærekraftig levevei.

  Du vil finne fram til ditt kjernebudskap, dine konkurransefortrinn og ditt verdiforslag, og lære hvordan du kan formidle alt dette på smarte og effektive måter på nett.

  Finn ut nøyaktig hva du skal si

  Lørdag formiddag handler det om budskap, verdier og innhold. Bli bedre kjent med deg selv og få tydeligere kommunikasjon etter hvert som du jobber deg gjennom oppgavene i arbeidsboken. Kursleder gir deg innspill og inspirasjon på de forskjellige elementene, og etter hvert trer kjernebudskapet fram – på en måte som er konkret og relevant for din drømmekunde.

  Finn ut hvordan du skal si det

  Når du vet hva essensen i budskapet er, kan du også finne formuleringer som er relevante og attraktive for kundene dine. I samarbeid med de andre kursdeltagerne får du verdifulle innspill og tilbakemeldinger, slik at du ender opp med helt konkrete verdiforslag og formuleringer som nesten er umulige å motstå. Vi ser også på de rammer og begrensninger som lovverket setter.

  Lag en hjemmeside som driver salg

  Når du vet hva ditt kjernebudskap er, kan du også finne måter å formulere dette på via hjemmesiden. I tillegg vil du lære hva som driver salg og hvordan du effektivt kan bruke hjemmesiden slik at potensielle kunder tar kontakt med deg.

  Markedsfør deg bedre på Google

  Google står for over 50 % av all trafikk til verdens websider, og kan være din beste venn når det gjelder å komme i kontakt med potensielle kunder. I løpet av workshopen lærer du hvilke grep du kan ta – både gratis og betalt – for å posisjonere deg slik at kundene finner nettopp deg når de søker på nett.

  Bruk Facebook på riktig måte

  «Alle» er på Facebook, og du kan bruke Facebook til å nå ut til nettopp de kundene som burde høre om tjenestene dine uavhengig av om de følger siden din eller ikke. Du får tips til gode oppsett av siden, til oppdateringer som selger og engasjerer, og lærer å bruke annonseringsmulighetene på Facebook slik at når de rette kundene med svært beskjedne investeringer.

  Se hva som er mulig på Instagram

  Mange, særlig yngre, nettbrukere opplever appen Instagram som mer relevant og «fresh» enn storebroren Facebook. Dette betyr også at du kan bruke Instagram til å nå ut til flere og yngre potensielle kunder om dette er relevant for deg. Du får uansett en innføring i det å bruke Instagram som markedsføringskanal for alternativ virksomhet.

  Skaff deg gjensalg med epost

  Epostmarkedsføring er en glimrende måte å få kunder til å handle av deg mer enn én gang! Du lærer hva som skal til for å drive effektivt gjensalg, og hvordan du utformer eposter som skaper salg. I tillegg får du tips til hvordan du kan skaffe deg nye epostadresser til dine lister. (De rådene du får er selvfølgelig oppdatert i forhold til den nye personvernovgivningen som trer i kraft i år.)

  Få din skreddersydde oppskrift for mer salg på nett

  Etter hvert som vi jobber oss gjennom emnene i løpet av helgen, fyller du ut arbeidsboken som følger med Soul Marketing Workshop Weekend. Denne tar du med deg hjem etter helgen, og den inneholder da oppskriften på hvilke tiltak du bør gjøre for å øke salget på nett.

  Jo flere av disse tiltakene du faktisk gjennomfører, jo mer vil du se at nettsalget øker. Det grunnarbeidet du har gjort med budskap og formuleringer hjelper deg også med å lage alt fra rollups og messestands til brosjyrer og visittkort på måter som skaper verdi.

  Se agenda for dag 1

  Se agenda for dag 2

  Prisen for begge dagene til sammen, med all dokumentasjon er kr 2990

  Har du ikke mulighet til å delta denne helgen? Du kan også kjøpe dokumentasjonen fra workshoppen og gjennomgå den selv, i form av Soul Marketing Blueprint.